Viktig! Ved bruk av Google web oversetter  vises alle priser i Norske kroner (NOK), uansett hva slags valuta oversetter viser.

Overvåkningskamera

Overvåking

Det å beskytte sin eiendom og eiendeler kan være vanskelig, selv om du bruker en alarm for ditt hus eller bedrift.
Den beste løsningen er  å bruke en form for overvåking for å ivareta både sin egen og eiendommens sikkerhet. Men fordi for de fleste av oss er det en uforholdsmessig høy kostnad å bruke et vaktselskap som er den beste løsningen for å administrere overvåking. Det er nettopp derfor vi selger komplette pakker med overvåkingsutstyr som består av ett eller flere kameraer som du enkelt kan koble til en skjerm eller smarttelefonen å se hva som skjer på kameraet.Vårt overvåkingsutstyr er også svært motstandsdyktig mot forvitring og kan derfor brukes både innendørs og utendørs.
Rimelige produkter for din sikkerhet

Behovet for overvåkings produkter kan variere, men vi tilbyr pakker med utstyr som er av meget høy kvalitet, men vi selger til de beste prisene. Dette er som vanlig her på Engrosservice noe du som kunde kan stole på fordi vi bare kjøper fra internasjonale leverandører som leverer direkte til oss uten å bruke fordyrende mellomledd.
Hvis du er huseier så det anbefales du også å ta en titt på våre kjøleskap eller våre svært populære og rimelige snøfresere, som vil gjøre den kommende vinteren lettere for deg.

Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page
Cxense Display