Viktig! Ved bruk av Google web oversetter  vises alle priser i Norske kroner (NOK), uansett hva slags valuta oversetter viser.

Motorcrossere

Hvorfor så lave priser?

Vårt mål er å gi deg som kunde, enten du er privat eller bedrift, et variert produktspekter innen kategoriene: Hjem, sport og fritid - til lavest mulig pris. Dette gjøres gjennom store innkjøp direkte fra produsenter over hele verden, uten fordyrende mellomledd og ved hjelp av en kostnadseffektiv organisasjon.
Hos oss er pris viktig. Vi skreddersyr våre produkter, slik at du som kunde får gode produkter til lavest mulig pris, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Alle våre produkter blir nøye kontrollert og gjennomgår streng kvalitetsikring før de blir pakket og sendt til oss. Vi kan også forsikre deg om at alle produkter er godkjente etter europeiske og norske standarder og produsert på fabrikker med gode og trygge arbeidsforhold. 

Motocrossere - morsom og fartsfylt

Trenger du oppgraderer til en raskere cross sykkel? Har du alltid vært fasinert av motocross sykler, men aldri kom så langt som til å begynne å kjøre dem?
Kanskje du ønsker å kjøre sammen med  barna dine? Siden åttitallet er crosskjøring blit en populær form for konkurranse i de nordiske landene. Selv som liten kan du begynne å trene med motocross sykler for barn og jo eldre du blir, jo større og kraftigere blir dine croosere. Med en crosssykkel opplever du et spennende eventyr som trenger kontroll og ansvar.
Engrosservice har et utmerket utvalg av motocros sykler for alle aldre og smaker. For nybegynnere mellom er 3-6 år, tilbyr vi en god start med en el drevet maskint, hvis fart kan være begrenset til 7, 15 eller 25 km / t. For litt større har vi  lettvektsmodeller av opp til 50cc og 13 år eller eldre kan du godt begynne å kjøre med 110-125cc.

Set Descending Direction
View as Grid List

6 Items

per page
 1. -22%
  110cc halvautomat motorcrosser elstart
  Special Price NOK6,990.00 Regular Price NOK8,990.00
  Add to Compare
 2. -20%
  Mancini demon 125cc motorcross
  Special Price NOK7,990.00 Regular Price NOK9,990.00
  Add to Compare
Set Descending Direction
View as Grid List

6 Items

per page
Cxense Display