Viktig! Ved bruk av Google web oversetter  vises alle priser i Norske kroner (NOK), uansett hva slags valuta oversetter viser.

Elektriske Kjøretøy

Vi tenker på miljøet!

Engrosservice har alltid vært bevisst for sitt miljøansvar. Våre krav på miljøbevissthet er gjeldende i alle ledd. Plastposer skal være produsert av gjenvinnbar polyeten, kartonger skal, om mulig, være produsert av returpapir. Alt unødig fyllmateriale skal unngås og tekst på poser og kartonger skal være trykt med vannbaserte farger. Det som kan gjenvinnes i firmaet omfatter wellpapp, kartong, papir og plast og vi kildesorterer alt avfall

Elektriske kjøretøy for barn

Enten du har en liten gutt eller jente vil elektriske kjøretøy falle i smak. Tenk deg å se ditt barn klemme inn gasspedalen og cruise av gårde i sin egen lekebil. Rosa og røde modeller vil garantert falle i smak hos jentene. Mens elbil i fargene blå og sort er en bestselger blant gutta.

Vi ser en stadig økning i salget av biler til barn og biler for barn. Lekebiler blir produsert i større kvanta enn før, og prisene har blitt billigere. For 15 år siden var det utenkelig for mange barna å få en elektrisk bil. Jeg husker selv fra da jeg var liten. Da måtte jeg bygge min egen Ola kjerre av deler jeg samlet opp over flere år. På den tiden vet jeg knapt om det fantes el biler til barn.

Barnebil er en flott bursdagsgave eller julegave som skaper aktivitet både inne og utendørs.Husk at batterier aldri må lades helt ut. Husk derfor å lade opp batteriet før bilen settes bort.​

Spørsmål til elektriske kjøretøy for barn? Se vår Live Support!

Set Descending Direction
View as Grid List

9 Items

per page
  1. -29%
    Ny
    EL TRIKE / MOTORSYKKEL TIL BARN HVIT
    Special Price NOK698.00 Regular Price NOK990.00
    Add to Compare
  2. -29%
    Ny
    EL TRIKE / MOTORSYKKEL TIL BARN ROSA
    Special Price NOK698.00 Regular Price NOK990.00
    Add to Compare
  3. -31%
    Ny
    Trehjuling elektrisk för barn
    Special Price NOK899.00 Regular Price NOK1,299.00
    Add to Compare
  4. -12%
    Ny
    Elektrisk Barne ATV Hvit
    Special Price NOK3,498.00 Regular Price NOK3,990.00
    Add to Compare
  5. -20%
    Ny
  6. -10%
    Ny
    UTV RSX COOL SIDE BY SIDE 4WD, 2 SITS ELBIL FOR BARN
    Special Price NOK4,490.00 Regular Price NOK4,990.00
    Add to Compare
Set Descending Direction
View as Grid List

9 Items

per page
Cxense Display