Phoenix  Mountainbike sykkel aluminium 26

Phoenix Mountainbike sykkel aluminium 26"

Viktig! Ved bruk av Google web oversetter  vises alle priser i Norske kroner (NOK), uansett hva slags valuta oversetter viser.

Phoenix Mountainbike sykkel aluminium 26"

Phoenix aluminium MTB sykkel 26" Designed by Rocka Bikes. 5 års garanti. Amerikansk kvalitetssykkel. Husk å bestille tilleggspakken som inneholder: Drikkeflaske,drikkeholder, støtte og skjermer foran og bak . Rammestørrelse: 26“X18.5” aluminiumsramme Skivebremser: Zoom Girsystem: Shimano RD-TZ40 Pedaler: Neco Dekkstørrelse: 26"x1.95" Phoenix er en stilig og robust Mountain Bike med solid rammekonstruksjon i aluminium hvor styrken er overført til der sykkelen utsettes for størst belastning. Her får du en meget solid sykkel som er spekket med de beste utstyrsmerkene, til markedets laveste pris. Du må nesten ta den for en testtur for å skjønne hva vi mener. Produktspesifikasjoner: 26"ramme, aluminiumsfelger, demper foran, den er også blitt påkostet med Shimano 21-speed gir, Kenda 26"X1.95 dekk foran og bak, skivebremser foran og bak i aluminium.
Special Price NOK2,798.00 Regular Price NOK3,990.00
Availability: In stock
No attachment found.

Phoenix aluminium MTB sykkel 26" Designed by Rocka Bikes. 5 års garanti. KVALITETSSYKKEL TIL KANONPRIS. KANONTILBUD PÅ VÅR MEGET POPULÆRE MOUNTAIN BIKE Phoenix er en stilig og robust Mountain Bike med solid rammekonstruksjon i aluminium hvor styrken er overført til der sykkelen utsettes for størst belastning. Her får du en meget solid sykkel som er spekket med de beste utstyrsmerkene, til markedets laveste pris. Du må nesten ta den for en testtur for å skjønne hva vi mener. Produktspesifikasjoner: 26"ramme, aluminiumsfelger, demper foran, den er også blitt påkostet med Shimano 21-speed gir, Kenda 26"X1.95 dekk foran og bak, skivebremser foran og bak i aluminium.
More Information
Model Phoenix mountainbike herr
Description Phoenix aluminium MTB sykkel 26" Designed by Rocka Bikes. 5 års garanti. KVALITETSSYKKEL TIL KANONPRIS. KANONTILBUD PÅ VÅR MEGET POPULÆRE MOUNTAIN BIKE Phoenix er en stilig og robust Mountain Bike med solid rammekonstruksjon i aluminium hvor styrken er overført til der sykkelen utsettes for størst belastning. Her får du en meget solid sykkel som er spekket med de beste utstyrsmerkene, til markedets laveste pris. Du må nesten ta den for en testtur for å skjønne hva vi mener. Produktspesifikasjoner: 26"ramme, aluminiumsfelger, demper foran, den er også blitt påkostet med Shimano 21-speed gir, Kenda 26"X1.95 dekk foran og bak, skivebremser foran og bak i aluminium.
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Cxense Display