Minidumper med belter og hydraulisk tipp

Minidumper med belter og hydraulisk tipp

Viktig! Ved bruk av Google web oversetter  vises alle priser i Norske kroner (NOK), uansett hva slags valuta oversetter viser.

Minidumper med belter og hydraulisk tipp

Minidumper med belter og tipp Modell: Gardentec MD 500 Motor: Loncin 9hp 4 takt bensinmotor Girkasse: 3 forover/1 revers Beltemål: 180x60mm, 38 ledd Hydraulisk tipp Lastekapasitet: 500KG Egenvekt: 245KG Volum dumperkasse: 1.2cbm Produktets mål: L 1606mm, W-715mm, H- 940mm Mål galvanisert dunmperkasse : L-100cm; B-70cm; H-45cm Mål og vekt i transportkasse: Garanti: 2 år
Special Price NOK27,990.00 Regular Price NOK32,990.00
Availability: In stock
No attachment found.

Kraftig og solid minidumper med belter fra Gardentec med tipp. Minidumperen har totalt 4 gir. 3 fremover og 1i revers. Modellen leveres med hydraulisk drevet tipp og kan laste opp til 500kg. Dumperkassen er i galvanisert stål og er pulverlakkert. Ved å velge denne modellen så får du en bensindrevet transportskuffe med belter, slik at den kommer frem nærmest overalt. Den er spesielt utformet for frakting av jord og fyllmasse og er som en dumper i miniformat. Lastekapasiteten er imidlertid ikke i miniformat, for den kan hele 500 kg last og likevel klatre opp stigninger på 40 grader. Den er drevet av en 9 hk motor, og kan komme opp i en hastighet på 6 km/t. Eksempelvis er denne helt glimrende for deg som jobber med tunge lass i ulendt terreng, for deg som kjører frem vedsekker på skogstier eller for deg som vil frakte fram materialer og byggvarer til hytter og hus som ligger litt vanskelig til. Den er også helt ideell for å anlegge småveier.
More Information
Description Kraftig og solid minidumper med belter fra Gardentec med tipp. Minidumperen har totalt 4 gir. 3 fremover og 1i revers. Modellen leveres med hydraulisk drevet tipp og kan laste opp til 500kg. Dumperkassen er i galvanisert stål og er pulverlakkert. Ved å velge denne modellen så får du en bensindrevet transportskuffe med belter, slik at den kommer frem nærmest overalt. Den er spesielt utformet for frakting av jord og fyllmasse og er som en dumper i miniformat. Lastekapasiteten er imidlertid ikke i miniformat, for den kan hele 500 kg last og likevel klatre opp stigninger på 40 grader. Den er drevet av en 9 hk motor, og kan komme opp i en hastighet på 6 km/t. Eksempelvis er denne helt glimrende for deg som jobber med tunge lass i ulendt terreng, for deg som kjører frem vedsekker på skogstier eller for deg som vil frakte fram materialer og byggvarer til hytter og hus som ligger litt vanskelig til. Den er også helt ideell for å anlegge småveier.
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Cxense Display